Atma Naturopati

Ny uddannelse og naturbehandling

med planternes indre kraft

 

Levende kildevand

Planternes indre kraft

De blomstrende planter kom til Jorden for millioner af år siden og deres givende natur, opløftende skønhed, frugter og medicinske egenskaber er det vigtigste nærende grundlag for menneskets liv og udvikling.

Ligesom ethvert menneske har sin egen individuelle bevidsthed og inderste væsen, har de forskellige plantearter deres egne fællesbevidstheder, på sanskrit kaldet atma.

Igennem en dybere kontakt med atmaerne og deres højtudviklede bevidsthedskvaliteter, så styrkes, beriges og hjælpes både planter og mennesker i vores oprindelighed og store potentialer for at udvikle en livsopbyggende gylden kultur.

Dette er grundlaget for udviklingen af Lotus Arts atmaprodukter, dyrkningsmetoder og Atma Naturopatien, som en holistisk tilgang til liv og sundhed for mennesker og natur.

Atma creme og olie

Lotus Arts har dybgående erfaring med de 12 forskellige atmaolier samt Atma Kropsolie og Atma Creme, som alle består af udsøgte økologiske olier, der er så rene at de kan bruges både ud- og indvortes.

Deres ekstraordinære virkninger skyldes at de er renset og behandlet så olieplanternes atmaer og deres fine kvaliteter og virkning er fuldt til stede i olier og creme.

Atmaolierne er fortrinlige massageolier, de er nærende, rensende og opbyggende, og kan hjælpe med at frisætte belastende vaner og afhængigheder. Vælg mellem abrikos, mandel, kokos, hørfrø, oliven og sesam.

500 ml – 240 kr.

Kropsolien er til hverdagsbrug, let massage, lindring og forløsning af spændinger og smerter og til styrkelse af æterisk livskraft.

100 ml – 250 kr.

Den meget beskyttende og genopbyggende Atma Creme er en dag-, nat- og nødhjælps-creme og er healende ved sår og smerter.

50 ml – 300 kr.

Atmaessenser

Atmaessenser er skabt for at styrke, hjælpe og berige mennesker og natur igennem atmaernes højtudviklede kvaliteter og løftende nærvær, hvorved vi kan få en dybere forbindelse til os selv og den vidunderlige natur vi er en del af.

Atmaessenserne bærer planternes indre kraft og nærvær i helt rent kildevand uden alkohol og tilsætningsstoffer, optimalt beskyttet i specielt udviklet violet glas.

Når de bæres på kroppen, bedst tæt ved hjertet, bringes atmaernes nærvær ind i vores æteriske felt til styrkelse af livskraften, kærligheden og helheden til højnelse og udfoldelse af vores iboende kvaliteter.

I de medfølgende album, der er illustreret med Casandras malerier, beskrives de udvalgte atmaer og hvordan de hjælper og styrker livet.

Sæt med 20 atmaessenser – 2000 kr.

Atmahave og dyrkning

Fremstillingen af de første atmaessenser blev fulgt op af anlæggelse af en atmahave med det formål at skabe et kraftsted, hvor de udvalgte atmaer kunne være fuldt og helt nærværende i deres planter.

Dette lykkedes igennem Casandras visdom og utrættelige arbejde, så atmaerne kunne blive i stand til at holde atma-nærværet for alle deres artsfæller ud over hele jorden.

Lotus Arts forsker vedvarende i hvordan atmaernes nærvær i planterne kan giveet stort løft til også afgrødernes sundhed, vækst og kvalitet, lige fra jordbehandling og spiring til høst og efterforarbejdning.

Og der arbejdes på at udvikle virkemidler som kan bruges af de mange til, at bringe planternes indre kraft stærkt igennem inden for økologisk jord- og havebrug til styrkelse af frugtbarhed og livskvalitet.

Uddannelse med 6 moduler

 

Atma Naturopatuddannelsen er en 3 års projektorienteret uddannelse med en høj grad af selvstudier opfulgt af workshop og feedback. 

Planternes højtudviklede indre kraft og kvaliteter er centralt i Atma Naturopatien, hvor der også lægges stor vægt på rent, levende drikkevand og strålingsfrit miljø.

Atma Naturopatien er bygget op omkring 6 moduler som også udgør menneskelivets vigtige grundelementer. Og hvert af dem repræsenteres af 20 udvalgte atmaer. 

De 6 moduler er for styrkelse af Livsudstråling, Kærlighedsløft, Sundhed, Indre barn, Livsstrøm og JEG ER.

Den samlede pris for den 3 årige uddannelse er 60.000 kr, hvilket inkluderer alle undervisningsmaterialer, bøger, 120 atmaessenser og alle de mange for uddannelsen væsentlige Lotus Arts produkter.

Ved tilmelding betales et ikke refunderbart depositum på 2.000 kr. Ved start på uddannelsen betales yderligere  18.000 kr, og resten af betalingen afdrages over 2 1/2 år.

Lotus Arts T: 86893633
E-mail: bluelotusarts@gmail.com
Himmelbjergvej 24, Laven, 8600 Silkeborg
CVR nr: 35201246