Atma Kropsplejeolier

Atmaolier er udsøgte koldpressede og uraffinerede økologiske olier, som efter en dybdevirkende energetisk rensning hos Lotus Arts er blevet i stand til at indeholde den pågældende olieplantes atma.

Denne planteartens inderste væsen, bevidsthed og fine kvaliteter, bringer en større renhed, livskraft og dybdevirkning til disse enestående kropsplejeolier.

Planteolier udvindes af planternes frø, som indeholder slutproduktet af hele plantens vækst og selve essensen af dens skabende, livgivende, reproduktive kraft, helt ind i plantens unikke DNA der bærer og udfolder planteartens iboende intelligens, særkender og specielle egenskaber der så smukt kommer til udtryk i atmaolierne.

 

for Sundhed og Velvære

Alle atmaolier, på nær jojoba, er uraffinerede olier af bedste fødevarekvalitet, da det sikrer den reneste og mest helstøbte olie med optimal kvalitet til hud og kropspleje, fri for den overforarbejdning og de mulige kemikalierester der ofte findes i raffinerede kosmetiske olier.

Atmaolierne er fyldt med essentielle fedtsyrer og er meget bredspektrede i deres virkninger. De er fortrinlige til kropspleje, massage, zoneterapi, kropsarbejde, til belastet og følsom hud, hudproblemer, og til både unge og gamle.

Lotus Arts atmaolier fås i 100 ml violette glasflasker med hældering, og i klare 1/2 liter glasflasker. Både atmaolier og glas er specialbehandlede, hvilket er med til at give olierne ekstra lang holdbarhed.

 

Mandel atma olie

Koldpresset økologisk mandel atma olie er en næringsrig lysgylden olie med en behagelig, mild, nøddeagtig aroma. Den indeholder lidt mættet fedtsyre, omega 6 og især omega 9 fedtsyre, antioxidanter, mineraler, E, D og lidt K vitamin.

Mandel atma olien er, i kraft af dens lette, blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende kvaliteter, rigtig god til massage og hud- og hårpleje, til fremstilling af urteudtræk, og som bærerolie for æteriske olier, da den trænger dybt ind i huden. Den er særlig god til håret, for irriteret, tør og sensitiv hud, og til lindring af hudlidelser og muskelsmerter.

Den løftende og helhedsskabende mandel atma i olien stimulerer fordøjelse, kirtler, immunsystem, ædelhed, livslyst, lys og ophøjethed i sind og hjerte.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

100 ml – 90 Kr        500 ml – 260 Kr

 

Abrikos atma olie

Denne koldpressede økologiske abrikos atma olie, udvundet af abrikoskerner, er lys gylden og har en udpræget nøddeagtig duft. Den indeholder hovedsagelig omega 6 og omega 9 fedtsyrer, samt antioxidanter, E og K vitaminer.

Abrikos atma olie er fortrinlig til massage og hudpleje, da den er let, rensende, blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende. Den er velegnet til fremstilling af urteudtræk, og til at kombinere med æteriske olier, da den trænger dybt ind i huden. Den er specielt god til håret, for irriteret, tør og sensitiv hud, og til lindring af acne, psoriasis, rosacea og eksem, samt gigt- og muskelsmerter.

Abrikos atmaen i olien stimulerer harmoni, livsoverskud, kærlighed, ædelhed, værdighed, nærvær og velvære.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.
INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil

100 ml – 90 Kr     500 ml – 240 Kr

 

Kokos atma olie

Lotus Arts koldpressede, uraffinerede økologiske kokos atma olie kommer fra enten Fillipinerne eller Salomonøerne, hvor den udvindes af friskhøstede kokosnødder, hvilket sikrer at den har en liflig duft og smag af kokos. Den indeholder lidt omega 6 og 7, og mest af alt gavnlige, let omsættelige mættede fedtsyrer, som giver den en fast konsistens ved temperaturer under 25 C.

Kokos atma olie er foryngende, dybdevirkende og letoptagelig for muskler, nerver, kirtler, organer og hud. Den giver glans og vækst til håret, er fortrinlig til huden, til massage generelt, og til hovedmassage for eliminering af stress og mental træthed.
Den er fugtighedsgivende og velegnet i forbindelse mod hudinfektioner og hudlidelser.

Den er god som bærerolie og til fremstilling af olieudtræk, da den ikke bliver harsk, er antibakteriel og antiviral, og ikke ændrer egenskaberne ved de urter og olier den blandes med.

Kokos Atma fremmer ligeledes ny fysisk og æterisk balance, også efter livsnedbrydende kost, vaner og stresstilstande.
INCI: Cocos Nucifera Oil

500 ml – 140 Kr

Avocado atma olie

Koldpresset økologisk avocado atma olie udvundet af de næringsrige frugter fra avocadotræet, som stammer fra Mexico og Mellemamerika. En rig kilde til A, D og E vitaminer, antioxidanter, vigtige mineraler og essentielle fedtsyrer, mest omega 9 og 6 samt lidt omega 7.

Denne uraffinerede atma olie har en intens duft af avocado og er fed, dybgrøn og en af verdens bedste kropsolier, med meget fine virkninger til massage, for glansfuldt hår og til hudpleje, især til tør, skadet og moden hud, da den er en åbner og spændingsforløser der renser og nærer hud, brusk, muskler, nerver og det indre.

Den fugter huden, stimulerer sårheling og afhjælper mange hudproblemer, og avocado atma stimulerer lykke, hjerte, kærlighed, given af sig selv, fordøjelse, afklaring, afslappelse, balance og livslyst.

Uraffineret kropsplejeolie. INCI: Persea Gratissima Oil

100 ml – 70 Kr     500 ml – 190 Kr

 

Sesam atma olie

Sesam atma olien, som er lysgylden og med en mild, nøddeagtig smag og duft, koldpresses af økologiske frø fra den etårige sesamplante. Denne næringsrige atma olie indeholder små mængder mættet fedtsyre, og lige dele omega 6 og 9 fedtsyrer, samt antioxidanter, E og lidt K vitamin, kobber, zink, kalcium, magnesium, og mikronæringsstoffer med særligt gavnlige virkninger på for eksempel knogler, kredsløb og fordøjelse.

Sesam atma olie regenererer og fugter huden og giver et bekyttende lag imod stråling, forbrænding, fremmedstoffer og toksiner, hvilke den også kan trække ud af huden igennem påsmøring og massage. Anbefales til babymassage. Den hjælper håret til at bevare farve, sundhed og fylde. Olien er velegnet til fremstilling af urteudtræk.

Den er fra gammel tid en højt skattet olie, hvor sesam atmaen i olien styrker kærlighed, velvære, ro, fred, jordforbindelse, overskud, beskyttelse, højere bevidsthed, orden i kaos, hudens renhed og styrke, forløsning af spænding, karma og følelsesmæssige konflikter.

Uraffineret hud og kropsplejeolie. INCI: Sesam Indicum Oil

100 ml – 60 Kr     500 ml – 160 Kr

Oliven atma olie

Denne gulgrønne ekstra jomfru olivenolie med den behagelige krydrede aroma koldpresses af nyhøstede økologiske oliven i Catalonien efter de er blevet kværnet i en traditionel stenmølle. Den indeholder hovedsageligt omega 9, lidt omega 6 og lidt mættet fedtsyre, samt potassium, sodium, kalcium, jern, E og K vitaminer, og naturens stærkeste antioxidanter

Den er meget velegnet til massage og hudpleje, hvor den virker blødgørende, fugtende, antibakteriel og foryngende, stimulerer stofskifte, kredsløb og eliminering af toksiner, og beskytter desuden mod stråling, forbrænding, oxidativt stress og udvikling af hudkræft. Den er god til regelmæssig massage af små børn for styrkelse af deres naturlige uafhængighed af forældrene.

Oliven atmaens virke i olien giver styrke til indre visdom, at stå fast og overvinde besværligheder. Den hjælper ved omstilling til vegetarisk kost, til fordøjelse og næringsoptagelse, og til gennemførsel af store projekter.

Hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Olea Europaea Oil

100 ml – 60 Kr     500 ml – 140 Kr

Solsikke atma olie

Denne koldpressede biodynamiske solsikke atma olie er lys gylden, har en fin duft af solsikkekerner, og indeholder hovedsagelig omega 6, lidt omega 9 og en smule mættet fedtsyre, samt mineraler og især E vitamin.

Solsikke atma olie hjælper med at opretholde en sund og stærk hud igennem dens beskyttende, beroligende og fugtigheds-skabende egenskaber. Den giver robusthed overfor sygdomme, styrker immunsystemet og alle slimhinder i kroppen. Den er især velegnet til daglig brug og påsmøring, især omkring solar plexus, til styrkelse af selvværd og selvtillid, ved begyndende mavesår, som kommer af stress. Den anbefales til spædbørn for dens evne til at beskytte imod infektioner.

Solsikke atma olie åbner op til at bringe livets og kærlighedens æteriske, ildfulde livgivende kraft dybt ind i det fysiske. Olien kan påsmøres nakke, hårbund, ører og øjenområde, og gurgles i mundhulen i fem minutter, for at styrke slimhinder, rygradens fine æteriske system, lymfe og blodkar, hjernestammen og dens forbindelse til hypofysen og pinealkirtlen, samt til thalamus’ balancerende sansefunktion for sansernes afslappelse og samarbejde. Giver livsoverskud i det æteriske felt, ved massage over hele kroppen. INCI: Helianthus Annuus Seed Oil

100 ml – 60 Kr     500 ml – 120 Kr

Tidsel atma olie

Økologisk, dyb gylden og koldpresset fra frøene af den gyldne farvetidsel, og med en svag duft og smag der minder om solsikkeolie. Har et højt indhold af omega 9 oliesyre, lidt mættet fedtsyre og flerumættet omega 6 linolsyre, samt E og K vitamin.

Tidsel atma olien har stærke beskyttende og frisættende kræfter for det indre nærvær, og kan igennem massage hjælpe til at bringe det gode humør frem, finde en god jordforbindelse, modtage healing, meditere, og holde ud og blive ved indtil kærligheden og tilgivelsen sejrer.

Den giver styrke til at kunne fastholde disciplin, ro og orden, så angst og panik forsvinder. Giver nænsom healing af sår, revner og åbninger i det æteriske felt, samt i de indre organer, helt ind i cellemembranerne og DNAet.

Når der virkelig skal ske et gennembrud i enhver healing, kur og massage, så er tidsel atma olien koordinatoren imellem de andre atmaolier, så de til enhver tid, kan bringe deres fulde potentialer igennem til huden, bindevævet og det indre.

Kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Carthamus Tinctorius Oil

100 ml – 60 Kr     500 ml – 140 Kr