Lotus Arts Naturopati

 

Lotus Arts naturopati

Lotus Arts naturopatien er grundlagt på livsudvikling der følger årets rytmer i naturen. Naturens årsrytme som den leves og udfoldes i de fire elementer med naturånderne og deres arbejde for jorden, vandet, ilden og luften, samt planternes sundhed, trivsel og vækst.

Årets rytme som beskrevet i evighedskalenderen Livets Spiral, hvor planternes indre visdom modtages og er med hver eneste dag igennem året.

Læs om de pågældende bøger under lotusarts.eu/boeger

Lotus Arts naturopati er en fin støtte til, at søge indad i kærlighed til JEG ER, og den er baseret på de fire elementer, jord, vand, ild og luft, planterne og deres indre visdom, levende vand, vegetabilske olier, kropspleje, de endokrine kirtler og de 12 sansers virke.

 

 

Lotus Arts essenser

Planternes indre visdoms essenser er skabt for at styrke, hjælpe og berige mennesker og natur igennem planternes indre visdom og deres højtudviklede kvaliteter og løftende nærvær, hvorved vi kan få en dybere forbindelse til os selv og den vidunderlige natur vi er en del af.

Essenserne bærer planternes indre visdom og nærvær i helt rent kildevand uden alkohol og tilsætningsstoffer, optimalt beskyttet i specielt udviklet violet glas.

Når de bæres på kroppen, bedst tæt ved hjertet, bringes planternes indre visdoms nærvær ind i vores æteriske felt til styrkelse af livskraften, kærligheden og helheden til højnelse og udfoldelse af vores iboende kvaliteter.

Der følger et album til hvert sæt essenser. 

Sæt med 20 essenser – 2500 kr.

Lotus Arts T: 86893633
E-mail: bluelotusarts@gmail.com
Himmelbjergvej 24, Laven, 8600 Silkeborg
CVR nr: 35201246