Lotus Arts Naturopati

 

Lotus Arts naturopati undervisning

Lotus Arts naturopatien er grundlagt på livsudvikling der følger årets rytmer i naturen. Naturens årsrytme som den leves og udfoldes i de fire elementer med naturånderne og deres arbejde for jorden, vandet, ilden og luften, samt planternes sundhed, trivsel og vækst.

Årets rytme som beskrevet i evighedskalenderen Livets Spiral, hvor planternes indre visdom modtages og er med hver eneste dag igennem året.

Læs om de pågældende bøger under lotusarts.eu/boeger

Der vil være studier og aktiviteter omkring, at søge indad i kærlighed til JEG ER, omkring de fire elementer, jord, vand, ild og luft, planterne og deres indre visdom, levende vand, vegetabilske olier, urter, kost og ernæring, fysiologi, kropspleje, de endokrine kirtler og de 12 sansers virke, zonepunkter og let massage, det indre barn, sang og dans, styrkelse af livsspiraler, nye dyrkningsmetoder og pleje af Livskunstparken.

Der optages nu elever til den nye naturopat uddannelse med start i septemper år 22.

Kontakt Lotus Arts for yderligere oplysninger, undervisningsprogram og en tid til optagelsessamtale.

 

 

Lotus Arts visdomsessenser

Planternes visdomsessenser er skabt for at styrke, hjælpe og berige mennesker og natur igennem planternes indre visdom og deres højtudviklede kvaliteter og løftende nærvær, hvorved vi kan få en dybere forbindelse til os selv og den vidunderlige natur vi er en del af.

Essenserne bærer planternes indre visdom og nærvær i helt rent kildevand uden alkohol og tilsætningsstoffer, optimalt beskyttet i specielt udviklet violet glas.

Når de bæres på kroppen, bedst tæt ved hjertet, bringes planternes indre visdoms nærvær ind i vores æteriske felt til styrkelse af livskraften, kærligheden og helheden til højnelse og udfoldelse af vores iboende kvaliteter.

I de medfølgende bøger, der er illustreret med Casandras malerier, beskrives de udvalgte planter og deres visdomskvaliteter og hvordan de hjælper og styrker livet.

Sæt med 20 atmaessenser – 2500 kr.

Livskunstparken og dyrkning

Fremstillingen af de første essenser blev fulgt op af anlæggelse af en livskunstpark med det formål at skabe et kraftsted, hvor de udvalgte planters indre visdom kunne være fuldt og helt nærværende i deres planter.

Dette lykkedes igennem Casandras visdom og utrættelige arbejde, så planternes indre visdom kunne blive i stand til at holde visdoms-nærværet for alle deres artsfæller ud over hele Jorden.

Lotus Arts forsker vedvarende i, hvordan planternes visdoms nærvær kan give et stort løft til også afgrødernes sundhed, vækst og kvalitet, lige fra jordbehandling og spiring til høst og efterforarbejdning.

Og der arbejdes på at udvikle virkemidler, som kan bruges af de mange til, at bringe planternes indre kraft og visdom stærkt igennem inden for økologisk jord- og havebrug til styrkelse af frugtbarhed og livskvalitet.

Lotus Arts T: 86893633
E-mail: bluelotusarts@gmail.com
Himmelbjergvej 24, Laven, 8600 Silkeborg
CVR nr: 35201246