Om Lotus Arts

Lotus Arts’ grundlæggelse

Lotus Arts er grundlagt af Casandra K. Askjær og Jørgen B. Jensen, som siden 1998 på baggrund af mange studier og egen forskning har udviklet en lang række innovative kunstneriske frembringelser inden for især drikkevandsforbedring, afgiftning mennesker og miljø, strålingsbeskyttelse, og de reneste og mest livgivende essenser og vegetabilske kropsplejeolier samt naturopati baseret på planternes indre kraft og liv og de fire elementers livsopbyggende og balancerende kræfter for udvikling af en gylden kultur til styrkelse af liv, sundhed og bevidsthed.

Casandras baggrund

Jeg er en ildsjæl og et naturtalent, som er født på landet, elsker blomster, planternes indre visdom og naturånderne.

Jeg er autodidakt selvstændig healer og terapeut. JEG ER en øvet foredragsholder og underviser.

Jeg er præget af klassisk musik, Steiners og Goethes lære, Findhorns tilblivelse og studier af vilde planter, buske og træer.

Gennem dybe meditationer fra den uselviske kærlighed i hjertet og det indre, fandt jeg den smalle vej til JEG ER Nærværets uendelige flammende sole, og herfra til Gud den Alkærliges hjerte i det mægtige univers.

Jeg holder mig fri af fjernsyn, mobiltelefon og mikrobølger.

Har skrevet flere bøger og malet mange billeder med olie på lærred af planternes indre visdom, som udgives på eget forlag Golden Lotus Arts. Jørgen og jeg har rejst mange gange til især New Zealand og Norge og har forsket i og gjort opdagelser om svundne gyldne kulturer.

Jørgens baggrund

Jeg er en ildsjæl der elsker naturen, skønheden og eventyret, har rejst i mange lande og har en passion for at bidrage til en bedre verden. Har arbejdet med håndværk og slibning og finskulpturering af rav og halvædelstene.

Har studeret yoga, meditation, planter og urtemedicin, oprindelig, traditionel medicin fra både Vesten og Østen, Viktor Schaubergers banebrydende arbejde omkring naturlige energier og vandets forunderlige natur, og det at kunne forstå, kopiere og samarbejde med naturen.

Jeg lever og bor fri for mobiltelefon, wi-fi og mikrobølgestråling, og følger og lever efter solen og lyset i det indre. Jeg kan lide at klatre og at gå ture på fjeldet, og elsker naturfotografering. Jeg er glad for anlæg og dyrkning af have, for vegansk og improviseret madlavning, og udvikling af nye opskrifter og produkter.

Vores formål

Lotus Arts drives i dag som en kunstfond der har til formål at bevare og bringe kunstnernes kreative frembringelser ud i verden. Kunsten tilegnes den flammende æteriske livskraft og kærlighed, som er alt livs fødselsret og vejen mod en gylden kultur, hvor livet kan udfoldes i et harmonisk, intelligent, skabende samspil mellem mennesker, planter og ilden, luften, jorden og vandet i det indre og ydre.

Det er her det uendelige flammende lys, den rensende, forløsende, altfortærende, fornyende og livsskabende ild, sammen med den livskraft givende lufts uendelige klarhed, storhed og usynlige nærvær, går ind i et mægtigt løft sammen med vandets enorme intelligens og uendeligt strømmende livskraft, renhed og styrke, som bæres ud til og nærer livet der udfolder sig i og på den smukke, livgivende jord.

Vores mærkesager

.

Levende vand til næring af alt liv

.

Om Lotus Arts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv medlem eller doner i dag!

Bliv medlemDoner