Om Lotus Arts

Vores begyndelse

Lotus Arts er grundlagt af Casandra K. Askjær og Jørgen B. Jensen, som siden 1998 på baggrund af egen forskning har udviklet en lang række innovative kunstneriske frembringelser inden for især drikkevandsforbedring, afgiftning, strålingsbeskyttelse, og naturopati baseret på planternes indre kraft og liv, samt en gylden kulturs udvikling til styrkelse af liv, sundhed og bevidsthed.

Vores formål

Lotus Arts drives i dag som en kunstfond der har til formål at bevare og bringe kunstnernes kreative frembringelser ud i verden. Kunsten tilegnes den flammende æteriske livskraft og kærlighed, som er alt livs fødselsret og vejen mod en gylden kultur, hvor livet kan udfoldes i et harmonisk, intelligent, skabende samspil mellem mennesker, planter og ilden, luften, jorden og vandet i det indre og ydre.

Det er her det uendelige flammende lys, den rensende, forløsende, altfortærende, fornyende og livsskabende ild, sammen med den livskraft givende lufts uendelige klarhed, storhed og usynlige nærvær, går ind i et mægtigt løft sammen med vandets enorme intelligens og uendeligt strømmende livskraft, renhed og styrke, som bæres ud til og nærer livet der udfolder sig i og på den smukke, livgivende jord.

Vores mærkesager

.

Levende vand til næring af alt liv

.

Planters guddommelige nærvær

.

Tak

Harmonisering af stråling

.

Bliv medlem eller doner i dag!

Bliv medlemDoner