Lotus Arts kropsplejeolier for sundhed og velvære

Lotus Arts olier er udsøgte koldpressede og uraffinerede økologiske olier, som efter en dybdevirkende energetisk rensning hos Lotus Arts er blevet i stand til, at indeholde olieplanternes indre visdoms kvaliteter.

Dette bringer en større renhed, dybdevirkning, livskraft og holdbarhed til disse enestående kropsplejeolier.

Planteolier udvindes af planternes frø, som indeholder slutproduktet af hele plantens vækst og selve essensen af dens skabende, livgivende, reproduktive kraft, helt ind i plantens unikke DNA der bærer og udfolder planteartens iboende intelligens, særkender og specielle egenskaber der så smukt kommer til udtryk i Lotus Arts olierne.

 

Alle Lotus Arts olier, på nær jojoba, er uraffinerede olier af bedste fødevarekvalitet, da det sikrer den reneste og mest helstøbte olie med optimal kvalitet til hud og kropspleje, fri for den overforarbejdning og de mulige kemikalierester der ofte findes i raffinerede kosmetiske olier.

Lotus Arts olierne er fyldt med essentielle fedtsyrer og er meget bredspektrede i deres virkninger. Fortrinlige til kropspleje, massage, zoneterapi, kropsarbejde, til belastet og følsom hud, hudproblemer, og til både unge og gamle.

Alle olier kommer i specialbehandlet vitaglas fra Lotus Arts som er medvirkende til at give olier og creme ekstra lang holdbarhed, hvor Lotus Arts Body Oil, Baby Oil og Atma Creme kommer i ekstra beskyttende violette glasbeholdere.

 

Atma Creme, Lotus Arts Body Oil & Babyolie

 

.

 

 

.

Atma Creme

Atma Creme er ikke alene en vitaliserende, beskyttende og genopbyggende dagcreme  og natcreme, men også en meget effektiv nødhjælpscreme, som er både smertelindrende og stærkt sårhelende, ikke mindst ved brandsår og insektbid.

Meget velgørende ved forskellige hudlidelser. Anbefales også til beskyttelse imod UV og mikrobølgestråling samt belastende psykiske påvirkninger.

Fremstillet af reneste, økologiske og forædlede Mandel, Abrikos, Valnød, Valmue, Avocado, Hyben og Rose Lotus Arts olier, samt vitaliseret vand og udvalgte Lotus Arts essenser.

Indhold INCI : Aqua vitalis, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Juglans Regia Seed Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Rosa Rubiginosa Oil, Rosa Damascena Oil, stearate, sodium benzoate, stearyl lactylate, stearic acid.

50 ml – 450 kr

 

 

Lotus Arts Body Oil

Denne vidunderlige kropsolie er rensende, vitaliserende og letoptagelig.

Den er velegnet til hverdagsbrug og let massage, samt ved ubalancer og sygdomstilstande, til lindring og forløsning af spændinger og smerter.

Sammensat af reneste økologiske og uraffinerede olier af Mandel, Abrikos, Hyben, Avocado, Sesam, Oliven, Hassel, Solsikke og Citron forædlede af Lotus Arts.

Olien er desuden tilført kraften fra flere udvalgte planters indre visdom for deres dybe balancerende virkninger til styrkelse af hud, celler, DNA, hormonsystem, nerver, psyke og de æteriske livskræfter.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Rosa Rubiginosa Oil, Persea Gratissima Oil, Sesamum Indicum Oil, Olea Europaea Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil og Citrus Medica Limonum Oil.

100 ml – 350 kr

 

 

Babyolie

Denne vidunderlige økologiske kropspleje og massageolie til børn og babyer er sammensat af forædlet Lotus Arts mandelolie, abrikoskerneolie og hele 40% rumænsk hybenkerneolie samt 0,5% kamilleolie og udvalgte planters indre visdom.

Det er en utrolig behagelig og velduftende olie, som er let, afslappende, frisættende, beroligende, harmoniserende og helhedsskabende for livsoverskud, velvære, livslyst og kærligt nærvær.

Den er lindrende, nærende, styrkende og beskyttende og har en gavnlig virkning på huden, sindet og sanserne, på fordøjelse, optagelse af næringsstoffer og til lindring af kolik, savn og smertefulde tilstande og oplevelser.

INCI: Rosa Rubiginosa Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil og Anthemis Nobilis Oil.

50 ml – 190 kr

Brugerudtalelser

De enkelte Lotus Arts olier jeg har prøvet er noget helt særligt, fyldte med livskraft og specielle kvaliteter. De er meget drøje i brug og kan fint kombineres med lidt Lotus Arts Body Oil, som er en fantastisk blandingsolie, ikke mindst til lindring af spændinger og smerter og til massage.
Vivian

Kropsterapeut

Jeg har oplevet at få rigtig god smertelindring af atma cremen, både ved bistik og ikke mindst en dag hvor jeg fik en mindre forbrænding og heldigvis havde cremen ved hånden. Den var forbavsende hurtig og effektiv til at tage smerten og til at hjælpe med god heling af såret.
Torben Hansen

Jeg mærker en helt anden grad af livskraft og kvalitet, når jeg masserer med Lotus Arts mandelolien, til forskel fra almindelig økologisk mandelolie. Og flere af mine klienter oplever det også.
Bettina Hvingel

Hot stone massør

Atma cremen er ikke bare rensende og livgivende for min hud, men har også efter 3 måneders daglig brug, gjort det helt af med nogle alvorlige hudproblemer, så jeg er meget glad og taknemlig.
Lisa Petersen

Lotus Arts enkelt olier

Mandelolie

Koldpresset økologisk mandelolie er en næringsrig lysgylden olie med en behagelig, mild, nøddeagtig aroma. Den indeholder lidt mættet fedtsyre, omega 6 og især omega 9 fedtsyre, antioxidanter, mineraler, E, D og lidt K vitamin.

Lotus Arts mandelolien er, i kraft af dens lette, blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende kvaliteter, rigtig god til massage og hud- og hårpleje, til fremstilling af urteudtræk, og som bærerolie for æteriske olier, da den trænger dybt ind i huden.

Den er særlig god til håret, for irriteret, tør og sensitiv hud, og til lindring af hudlidelser og muskelsmerter.

Denne løftende og helhedsskabende mandelolie stimulerer fordøjelse, kirtler, immunsystem, ædelhed, livslyst, lys og ophøjethed i sind og hjerte.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

  500 ml – 560 kr

 

Abrikoskerneolie

Denne koldpressede økologiske abrikoskerneolie  er lys gylden og har en udpræget nøddeagtig duft. Den indeholder hovedsagelig omega 6 og omega 9 fedtsyrer, samt antioxidanter, E og K vitaminer.

Lotus Arts abrikoskerneolie er fortrinlig til massage og hudpleje, da den er let, rensende, blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende. Den er velegnet til fremstilling af urteudtræk, og til at kombinere med æteriske olier, da den trænger dybt ind i huden.

Den er speciel god til håret, for irriteret, tør og sensitiv hud, og til lindring af acne, psoriasis, rosacea og eksem, samt gigt- og muskelsmerter.

Nærværet af abrikostræets indre visdom olien stimulerer harmoni, livsoverskud, kærlighed, ædelhed, værdighed, nærvær og velvære.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.
INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil

500 ml – 560 kr

 

Kokosolie

Lotus Arts koldpressede, uraffinerede økologiske kokosnøddeolie kommer fra enten Filippinerne eller Sri Lanka, hvor den udvindes af friske nyhøstede kokosnødder, hvilket sikrer at den har en liflig duft og smag af kokos. Den indeholder lidt omega 6 og 7, og mest af alt gavnlige, let omsættelige mættede fedtsyrer, som giver den en fast konsistens ved temperaturer under 25 C.

Lotus Arts kokosolie er foryngende, dybdevirkende og letoptagelig for muskler, nerver, kirtler, organer og hud. Den giver glans og vækst til håret, er fortrinlig til huden, til massage generelt, og til hovedmassage for eliminering af stress og mental træthed.
Den er fugtighedsgivende og velegnet i forbindelse mod hudinfektioner og hudlidelser.

Den er god som bærerolie og til fremstilling af olieudtræk, da den ikke bliver harsk, er antibakteriel og antiviral, og ikke ændrer egenskaberne ved de urter og olier den blandes med.

Kokospalmens indre visdom fremmer ligeledes ny fysisk og æterisk balance, også efter livsnedbrydende kost, vaner og stresstilstande.
INCI: Cocos Nucifera Oil

530 ml – 210 kr

Avocadoolie

Koldpresset økologisk avocadoolie udvundet af de næringsrige frugter fra avocadotræet, som stammer fra Mexico og Mellemamerika. En rig kilde til A, D og E vitaminer, antioxidanter, vigtige mineraler og essentielle fedtsyrer, mest omega 9 og 6 samt lidt omega 7.

Denne uraffinerede Lotus Arts olie har en intens duft af avocado og er fed, dybgrøn og en af verdens bedste kropsolier, med meget fine virkninger til massage, for glansfuldt hår og til hudpleje, især til tør, skadet og moden hud, da den er en åbner og spændingsforløser der renser og nærer hud, brusk, muskler, nerver og det indre.

Den fugter huden, stimulerer sårheling og afhjælper mange hudproblemer, og avocadoplantens indre visdom stimulerer lykke, hjerte, kærlighed, given af sig selv, fordøjelse, afklaring, afslappelse, balance og livslyst.

Uraffineret kropsplejeolie. INCI: Persea Gratissima Oil

     500 ml – 380 kr

 

Sesamolie

Lotus Arts sesamolie, som er lysgylden og med en mild, nøddeagtig smag og duft, koldpresses af økologiske frø fra den etårige sesamplante. Denne næringsrige olie indeholder små mængder mættet fedtsyre, og lige dele omega 6 og 9 fedtsyrer, samt antioxidanter, E og lidt K vitamin, kobber, zink, kalcium, magnesium, og mikronæringsstoffer med særligt gavnlige virkninger på for eksempel knogler, kredsløb og fordøjelse.

Denne sesamolie regenererer og fugter huden og giver et beskyttende lag imod stråling, forbrænding, samt fremmedstoffer og toksiner, hvilke den også kan trække ud af huden igennem påsmøring og massage. Anbefales til babymassage. Den hjælper håret til at bevare farve, sundhed og fylde. Olien er velegnet til fremstilling af urteudtræk.

Den er fra gammel tid en højt skattet olie, hvor nærværet af sesamplantens indre visdom i olien styrker kærlighed, velvære, fred, jordforbindelse, overskud, beskyttelse, højere bevidsthed, orden i kaos, hudens renhed og styrke, forløsning af spænding og følelsesmæssige konflikter.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Sesam Indicum Oil

500 ml – 240 kr

Olivenolie

Denne gulgrønne ekstra jomfru olivenolie med den behagelige krydrede aroma koldpresses af nyhøstede økologiske oliven i Catalonien. Den indeholder hovedsageligt omega 9, lidt omega 6 og lidt mættet fedtsyre, samt potassium, sodium, kalcium, jern, E og K vitaminer, og naturens stærkeste antioxidanter

Den er meget velegnet til massage og hudpleje, hvor den virker blødgørende, fugtende, antibakteriel og foryngende, stimulerer stofskifte, kredsløb og eliminering af toksiner, og beskytter desuden mod stråling, forbrænding, oxidativt stress og udvikling af hudkræft.

Den er god til regelmæssig massage af små børn for styrkelse af deres naturlige uafhængighed af forældrene.

Oliventræets indre visdoms nærvær i olien giver styrke til indre visdom, at stå fast og overvinde besværligheder. Den hjælper ved omstilling til vegetarisk kost, til fordøjelse og næringsoptagelse, og til gennemførsel af store projekter.

Hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Olea Europaea Oil

500 ml – 230 kr

Solsikkeolie

Denne koldpressede biodynamiske solsikkeolie er lys gylden, har en fin duft af solsikkekerner, og indeholder hovedsagelig omega 6, lidt omega 9 og en smule mættet fedtsyre, samt mineraler og især E vitamin.

Lotus Arts solsikkeolien hjælper med at opretholde en sund og stærk hud igennem dens beskyttende, beroligende og fugtighedsskabende egenskaber. Den giver robusthed overfor sygdomme, styrker immunsystemet og alle slimhinder i kroppen. Den er især velegnet til daglig brug og påsmøring, især omkring solar plexus, til styrkelse af selvværd og selvtillid, ved begyndende mavesår, som kommer af stress. Den anbefales til spædbørn for dens evne til at beskytte imod infektioner.

Denne solsikkeolie åbner op til at bringe livets og kærlighedens æteriske, ildfulde livgivende kraft dybt ind i det fysiske. Olien kan påsmøres nakke, hårbund, ører og øjenområde, og gurgles i mundhulen i fem minutter, for at styrke slimhinder, rygradens fine æteriske system, lymfe og blodkar, hjernestammen og dens forbindelse til hypofysen og pinealkirtlen, samt til thalamus’ balancerende sansefunktion for sansernes afslappelse og samarbejde. Giver livsoverskud i det æteriske felt, ved massage over hele kroppen. INCI: Helianthus Annuus Seed Oil

500 ml – 210 kr

Tidselolie

Økologisk, dyb gylden og koldpresset fra frøene af den gyldne farvetidsel, kaldet safflortidsel, og med en svag duft og smag der minder om solsikkeolie. Har et højt indhold af omega 9 oliesyre, lidt mættet fedtsyre og flerumættet omega 6 linolsyre, samt E og K vitamin.

Lotus Arts tidselolie har stærke beskyttende og frisættende kræfter for det indre nærvær, og kan igennem massage hjælpe til at bringe det gode humør frem, finde en god jordforbindelse, modtage healing, meditere, og holde ud og blive ved indtil kærligheden og tilgivelsen sejrer.

Den giver styrke til at kunne fastholde disciplin, ro og orden, så angst og panik forsvinder. Giver nænsom healing af sår, revner og åbninger i det æteriske felt, samt i de indre organer, helt ind i cellemembranerne og DNAet.

Når der virkelig skal ske et gennembrud i enhver healing, kur og massage, så er denne tidselolie koordinatoren imellem de andre Lotus Arts olier, så de til enhver tid, kan bringe deres fulde potentialer igennem til huden, bindevævet og det indre.

Kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Carthamus Tinctorius Oil

500 ml – 210 kr / Tilbudspris 125 kr

Macadamiaolie

Den lysgyldne økologiske og macadamiaolie med den delikate nøddeduft koldpresses af de velsmagende, næringsrige nødder fra macadamiatræet hjemmehørende i Australien. Hovedsageligt omega 9, og op til 25 % omega 7 fedtsyre.

Lotus Arts macadamiaolie er rigtig god til hår og hudpleje, og helt enestående til massage, især på fødder og underben, da den gennemtrænger angste for at være på Jorden og giver kraft og styrke til at overvinde angste og tvivl, og bringe realiteten frem om hvordan uklare situationer kan stabiliseres.

Denne Lotus Arts olie samler og gør hel, og støtter genopbyggelse af kroppens fedtsyrer, lige fra sansecentrenes fedtvæv i hjernen til de endokrine kirtlers funktioner.

Den styrker genopbyggelse af det æteriske felt, er god til opløsning af gamle chok og til at vende depressioner og deres nedadtrækkende spiraler i psyken, til positive opadgående spiraler af lys, kærlighed, lykke og nærvær i det liv som leves.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.  INCI: Macadamia Integrifolia Nut Oil

500 ml – 460 kr

Hørfrøolie

Lotus Arts hørfrøolie er smuk dybgylden, økologisk og koldpresset, og består hovedsageligt af den vigtige omega 3 fedtsyre. Det er en speciel kropsolie som kan hjælpe til styrkelse af vigtige indre organer, slimhinder, opløsning af forkalkninger, balancering af kolesterolniveau, og regulering af appetit og kropsvægt.

Den indeholder en stærk ildkraft som kan genskabe liv, der hvor der er død i det indre og på huden og dermed i det æteriske felt, således at døde celler og alt dødt kan føres væk, og styrken til at genskabe et helt nyt liv i overensstemmelse med det vi er født ind på Jorden for at gennemføre, etableres over en periode.

Den er især god til regenerering af meget belastet, revnet og tør hud. Og ved at påsmøre ryg, nakke, baghoved, arme og ben med en blanding af hørfrø og macadamia atma olie, får nyrerne og blæren en god afbalancering, giftstoffer kan trækkes ud af kroppen, og der kan opnås en fin balance imellem højre og venstre side af kroppen, da Lotus Arts olierne virker ind på det autonome nervesystem.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.  INCI: Linum Usitatissimum Seed Oil

500 ml – 340 kr

Valnøddeolie

Denne duftende, gyldne Lotus Arts olie er koldpresset af næringsrige økologiske valnødder. Dens balancerede sammensætning af omega 6, omega 9 og små mængder omega 3 fedtsyrer gør den til en fortrinlig hudplejeolie som fremmer cellestofskifte og regenerering af huden, hvorfor den er ideel til tør, ældet og skadet hud.

Den har desuden en speciel god virkning ind på hjernens mange funktioner, og beliver og harmoniserer højre og venstre hjernehalvdel samt lever og bugspytkirtel.

Kan ved længere tids brug fremme en harmonisk styrke og sundhed i livmoder, prostata og de endokrine kirtler, samt i solar plexus og dens beskyttende funktion imod psykiske angreb.

Lotus Arts valnøddeolie trænger let ind i og giver kraft og styrke til huden, især ved let massage, og den styrker og forynger huden og bindevævet og dets blodgennemstrømning, så urenheder kan renses ud.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.  INCI: Juglans Regia Seed Oil

500 ml – 520 kr

Hasselnøddeolie

Lotus Arts hasselnøddeolie er økologisk og koldpresset og har en herlig duft af hasselnødder. Den indeholder hovedsagelig omega 9 og lidt omega 6 fedtsyre samt E-vitamin, og den styrker hårets glans, blødhed og genvækst, og virker nærende, fugtighedsbevarende, beroligende, foryngende og opstrammende på huden.

Den er en god bærerolie til aromaterapi og en fantastisk massageolie, der skaber harmoni i det indre og bringer ro og fred i solar plexus, lever, nyre, blære og endokrine kirtler, især i de reproduktive kirtler.

Ved massage skaber denne Lotus Arts olie ro for tilførelse af ny flammende energi i det æteriske felt. På fødder og hænder renses zonepunkterne, så de indre organer får tilført ny energi og livskraft. Ved hjerte og brystmassage optages der ro og fred.

Ved rygmassage styrkes musklerne og vedhæftningerne ind på rygraden, så musklerne slapper af, spændinger forsvinder og rygradens nerver beroliges. Ved massage af skuldre, nakke og arme, harmoniseres højre/venstre side og byrder kan løftes fri.

Uraffineret hud og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.  INCI: Corylus Avellana Seed Oil

500 ml – 560 kr

Hjulkroneolie

Denne gyldne, koldpressede hjulkroneolie er PA amabilinfri og indeholder E vitamin, antioxidanter, omega 9, især omega 6 fedtsyre og hele 20% gamma-linolsyre, GLA. GLA omdannes i kroppen til hormonlignende stoffer der kan blokere betændelse og dermed virke gavnligt ind på en lang række kropsfunktioner, hudlidelser, m.m.

Det er en guddommelig Lotus Arts olie, som har meget fine egenskaber til at styrke og bringe det æteriske i harmoni med det fysiske. Den renser og løfter spændinger fri af den fysiske krop, og løfter og plejer den, der hvor den bliver masseret let ind i huden, hvorved den igennem blodet healer nerverne, bindevævet, de endokrine kirtler og ikke mindst leveren.

Denne fine olie støtter den kvindelige kreative side i både kvinder og mænd. Den giver en enestående hjælp og styrke til de kvindelige hormoner, også ved menstruations-smerter, og især igennem påsmøring af hele underlivet. Den kan påsmøres nakke og baghoved ved hovedpine, og hele maveområdet ved ubalancer i følelserne, samt hele brystområdet og ud af begge arme ved hjerteproblemer, for en større uafhængighed og løsning af tætte tilknytninger. Kan påsmøres hele kroppen hver dag for løft af bevidstheden, så de indre talenter kan træde frem.

Uraffineret økologisk hud- og kropsplejeolie. Borago Officinalis Seed Oil

500 ml – 540 kr / Tilbudspris 380 kr

Vindruekerneolie

Denne meget beskyttende og regenererende olie, med dens karakteristiske duft af vinmos har højt indhold af omega 6, en mindre del omega 9, samt E vitamin og lecitin der nærer og trænger dybt ind i huden. Olien indeholder også procynanider, bedre end E vitamin til frie radikaler og modvirkning af ældning.

Lotus Arts vindruekerneolien får igennem vinstokkens ildfulde guddommelige nærvær nogle helt ekstraordinære kvaliteter og virkninger, idet den udfolder ilden ind i det som er livløst og henfaldent, og brænder det døde væk.

Det kan også gælde en ødelagt lever der ikke kan rense blodet tilstrækkeligt, i hvilket tilfælde der også skal drikkes vand fra Lotus Arts vandbeliver. Den kan bruges til uren og fedtet hud, og er især god at gnide ind i død, livløs og meget rynket hud, og det som er forslidt og vanskeligt at få liv i igen.

Brug den i hovedbunden, for at få liv i hjerneceller, som aldrig er blevet brugt, eller er brændt af gennem overdreven brug af alkohol, sukker og mobiltelefon. Og brug den når huden er forbrændt af mikrobølger fra wi-fi, mobil, master og smartmåler, og især ved hjertet når det ikke kan klare mikrobølgerne.

Den er eminent god til beskyttelse mod psykisme og genskabelse efter skader fra angreb.
Og den hjælper til at vække livslysten og latteren til live igen, især når den er ødelagt af et hårdt og voldeligt liv.

Uraffineret økologisk hud- og kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Vitis Vinifera Seed Oil

500 ml – 580 kr  Udsolgt

Valmueolie

Dette er en sjælden god økologisk olie af koldpressede valmuefrø. Den indeholder hovedsagelig omega 6, og mindre dele omega 9 og mættet fedtsyre, har ingen narkotiske egenskaber, er mindre tilbøjelig end andre olier til at blive harsk, og har en delikat, let sødlig, nøddeagtig duft.

Den er især gavnlig for ældet, tør, ru og sensitiv hud. Den føles meget let og glat på huden og er et værdifuldt hudplejeprodukt der giver ny energi til hårdtprøvede mennesker, børn og dyr.

Valmuens indre visdom sender igennem dens olie et flammende æterisk sollys dybt ind i solar plexus området og til rygraden, så ryghvirvler og bruskskiver styrkes og får ny spændstighed og bøjelighed, og især bruskskiverne bliver renset og blødgjort.

Den er eliksir for huden i ansigt og hals, for at gøre den blød og blive beskyttet imod vejrlig og stråling, og bør smøres på alle de steder som ikke kan tildækkes inden byturen og rejsen, til beskyttelse imod de allestedsnærværende mikrobølger.

Den er velegnet til fodpleje og frisættelse af påtrængende energier udefra. Og den er god til massage af hovedbunden og til ørerne for renselse af punkterne der for ophobet energi og tilbageholdte følelser fra opvæksten.

Uraffineret hud- og kropsplejeolie i fødevarekvalitet.  INCI: Papaver Somniferum Seed Oil

500 ml – 320 kr

Jojobaolie

Jojoba er en ørkenplante fra Mexico, Californien og Arizona, fra hvis frø der udvindes en duftløs, lysgylden voks, der så bliver raffineret til en olie bestående af specielle omega 9 olier, der ikke er beregnet til at indtage.

Olien harsker ikke og ligner meget hudens egen talg, der smører hud og hår. Den kan både bruges ved nedsat talgproduktion, og til at fjerne overskydende talg fra håret og huden. Olien er fugtighedsgivende, absorberes hurtig og let i huden, som den gør blød og stærk. Den fremmer blodgennemstrømning, danner en åndbar, beskyttende film på huden, og kan også bruges til meget olieholdig hud.

Ved hududslet, som kommer af nyreproblemer og dermed giftophobninger i kroppen, er denne Lotus Arts olie god at massere let og varmende ind over nyrerne, og den kan bruges i forbindelse med andre hudlidelser, acne, fodsvamp, rynker, forbrændinger, sår, revnede hæle, skæl, strækmærker, m.m.

Lotus Arts jojobaolien er meget ildfuld, giver styrke til hjertet og det æteriske felt, bringer solkraft og fred ind i alle sanserne, i hovedet, kroppen og nervesystemet, og holder forbindelsen til det flammende JEG ER Nærvær. Den påsmøres hele kroppen for beskyttelse og styrkelse efter store belastninger af det ildfulde og livgivende. Ved udmattelser, udbrændthed, og under og efter krævende sygdomsperioder, traumatiske psykiske oplevelser, ondskab, psykisme, vanvid og angst. Beskyttende påsmøring af hovedbunden styrker hjernen og samarbejdet mellem de to hjernehalvdele.

Økologisk / Kun til udvortes brug. INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

100 ml – 240 kr     500 ml – 550 kr

Græskarkerneolie

Lotus Arts’ græskarkerneolie er koldpresset af uristede kerner og har en grøngul til dybrød farve. Den består hovedsagelig af omega 6 og mindre dele omega 9 og mættet fedtsyre, antioxidanter, vitaminer og kalium, fosfor, magnesium, calcium, jern, kobber, mangan og zink.

Uraffineret hud- og kropsplejeolie i fødevarekvalitet. INCI: Cucurbita Pepo Seed Oil

500 ml – 340 kr  Udsolgt