Styrk livet

med hjælpemidler til harmonisering

af stråling og miljø

Strålingsbelastning i vor tid

I dag udsættes alle mennesker, ikke mindst børn og ufødte, som er de mest sårbare, for en enorm strålingspåvirkning som organismen slet ikke er bygget til at kunne klare.

For blot 20 år siden kunne vi leve i en verden hvor vi kunne holde vores æteriske felt i en flammende livskraft og en smuk forbindelse til livskraft fra kosmos, som kunne hentes ned når vi bekræftede livskraften i vores handlinger og livsudstråling. Dette på trods af, at der også dengang var mange kilder til sundhedsskadelig strålingsforurening.

Det var først da den trådløse teknologi og mobiltelefonen virkelig gjorde sit indtog sammen med et hav af mobilsende-master, at strålingen blev så kraftig at den naturlige livskraft og forbindelsen til kosmos og jorden for alvor blev svækket. Derigennem er organismen blevet ekstra modtagelig for sygdom og andre former for forurening, ikke mindst fra tungmetaller og kemiske fremmedstoffer.

Fra sygdom og død, til liv og sundhed

Dette har alvorlige konsekvenser for helbred, velbefindende og livskvalitet, og strålingen skader alle, uanset om det registreres og sammenhængen mellem mere eller mindre tydelige symptomer og strålingspåvirkning erkendes eller ej.

Selv om der samtidig er opstået stor afhængighed af mikrobølgestråling og trådløs kommunikation, så er der ingen vej uden om at dette globale eksperiment må afsluttes og erstattes af ufarlige alternativer, hvis mennesker og natur skal  have en chance for at finde tilbage til livskraft og sundhed.

Dette er baggrunden for Lotus Arts’ udvikling af hjælpemidler til at harmonisere og bringe ro og fred ind i elektromagnetiske felter for en minimering af de sundhedsskadelige virkninger, som en hjælp til afvænning af strålingsafhængighed og til styrkelse og genskabelse af den flammende livskraft, som er grundlaget for alle livsprocesser, for liv, sundhed og trivsel.

Glasset og dets kvaliteter

Lotus Arts har mange glasbaserede produkter, og idet glas er et “neutralt” kvartsbaseret, ukrystallinsk materiale, har det mulighed for at kunne oplades med og videregive livsopbyggende information og kvaliteter.

Dette kommer i Lotus Arts produkter til udtryk igennem det universelle, uendelige, flammende lys og kærlighed, der som et ror holder balancen i alle aspekter af skabelsens grund-læggende dualitet, som udfoldes i alt liv i jorden, vandet, ilden og luften. Denne specielle egenskab giver glasset stærke harmoniserende virkninger og tjener til at genoprette og styrke livskraft, balance og optimal livsudfoldelse overalt.

Se  “Nature by Numbers”  videoen  om det gyldne snit

Phi – det gyldne snits mål

Phi, det gyldne snits mål, 1:1,618 er et billede på forholdet og balancen mellem dualiteten i al skabelse i vores elektriske univers, og som sådan kan Phi observeres overalt i naturens utallige former og udtryk.

Derfor indgår det som et vigtigt element i design af Lotus Arts produkter, idet phi forstærker deres harmoniserende og livsopbyggende energi og virkninger.

Evighedsdråben

Evighedsdråben er et energismykke i glas i flere forskellige flammefarver til at bære ved hjertet. Det er udviklet til styrkelse og beskyttelse JEG ER, af livskræfterne, livets flammer, så blodet kan rulle friere, så centrering, koncentration og hukommelse bliver bedre.

Og den er til beskyttelse imod og harmonisering af skadelig stråling, som en hjælp til at kunne leve livet optimalt.

Evighedsdråben har en garanti på 3 års fuld virkning efter købstidspunktet.

Evighedsdråben er udviklet og designet af Lotus Arts ud fra det gyldne snits mål. Den kommer med sølvophæng og med en snor der matcher evighedsdråbens farve.

Evighedsdråben fås i farverne klar farveløs, violet, gul, gylden, lyserød, dybrød, lysegrøn, dybgrøn, lyseblå og dybblå.

Normal pris 570 kr.

Tilbudspris 456 kr indtil 1/9 – 21

Ray Filter Strålingsharmonisering

Det blå Electromagnetic Ray Filter med guldspiraler placeres med tape over sikringsrelæ og bag på computer, TV, router og elektriske apparater, for at harmonisere stråling og etablere en klar og rolig atmosfære i bolig, på kontor og arbejdsplads.

Til styrkelse af velbefindende, koncentrationsevner og energiniveau, og minimering af strålingsgener så som træthed, svidende øjne, hovedpine og irritation.

Det samme gælder for Mobile Phone filteret, som desuden nedbringer varmepåvirkning og er en støtte til mobil-afvænning. Det fastgøres bag på mobiltelefonen og dette filter har maximum 6 måneders holdbarhed ved daglig brug.

Det grønne Earth Ray Filter placeres direkte på gulv til neutralisering og harmonisering af belastende jordstråling ud i en radius på 7 meter. Her tager det nogle dage inden dets virkning har slået helt igennem og opnået fuld styrke. Kan også anvendes til neutralisering af statisk elektricitet og eksempelvis placeres mellem tøj og tæpper, samt i bilen.

A4 størrelse Ray Filtre, 390 kr.

 

Det violette Human Ray Filter er velegnet ved stress, træthed og ubalancer, som en hjælp til at få mere rum og energi, samt til lindring af lette smerter og ubehag. Kan holdes ind til brystet eller føres rundt om kroppen i langsomme bevægelser. Det kan også med fordel placeres under musemåtten. Det anbefales at lægge Human Ray Filter under barnets hovedpude for
balancering af menneskeskabt strålepåvirkning. 

A5 størrelse Ray Filtre, 280 kr.

 

Krystalstav

Lotus Arts’ massive glas krystalstave, præget med et symbol i 24 karat guld, er til balancering af polariteter, forvandling af skadelig stråling, rensning af atmosfæren, og til befordring af fred, klarhed, åbenhed, stabilitet og løft af bevidstheden der hvor de placeres.

Den lille 10 cm høje søjle på billedet til venstre virker i rum på op til 30 m2.

Pris 780 kr.

Den store 20 cm høje glassøjle har et virkningsfelt der svarer til et helt hus og en mindre have.

Pris 1800 kr.

Store glassøjler med indgraveret guldspiral kan fås på bestilling og ved personlig overrækkelse.

Pris 7700 kr.

Sole af glas

Sole af glas i forskellige farver kan sættes på medfølgende fod til udsmykning, harmonisering og løft af vibrationen i forskellige rum og sammenhænge.

De er også gode at holde i hånden, lægge på kroppen ved afslappelse og de er meget velegnede til massage, idet de hjælper til at transformere de spændinger der frigives, hvorved der kan opnås dybere virkning og samtidig aflastning af massøren.

Ø 35 mm. 240 Kr.   –   Ø 50 mm. 480 Kr.

.

Farvernes kvaliteter

Lotus Arts klare, rene glas med den høje energi gør evighedsdråber og sole af glas til ædelstene, hvor de forskellige farver kan indeholde følgende kvaliteter.

Klar hvid: En utrolig renhed, beskytter mod urene farvetoner og nuancer. Et rent nærvær på Jorden, beskytter mod andres indflydelse.

Lysviolet: Renser og genskaber forbindelsen til det sande JEG ER.

Dybviolet: Forvandler og giver frihed i det det jordiske liv.

Gul: Vågen, oplysthed, glæde, fryd og nærvær.

Gylden: Transformerer og fordøjer mange oplysninger, indtryk og oplevelser i det fysiske.

Lyserød: Guds kærlighed, kærlighed til livet og JEG ER i hjertet, åbneren til et nyt liv.

Dybrød: Kærlighed til sig selv og andre, og til alt liv alle steder. Tilgivelse, nåde og barmhjertighed.

Lysegrøn: Håb og trofasthed overfor Gud og JEG ER. Udholdenhed og tro på fremtiden.

Mørkegrøn: Sandhed, ægthed, ærlighed, selverkendende og healing.

Lyseblå: Øger bevidstheden, styrker indlæring, giver styrke til at sætte nye mål for livet.

Mørkeblå: Styrke til at stå fast, rodforbindende og styrke til at følge den indre opgave fra blåtrykket i livsstrømmen.

Levende kildevand

Denne bog er et resultat af Casandras og Jørgens kamp for at holde dem selv, omgivelserne, familie og venner samt landet og jorden fri af de fremstormende mikrobølger og TETRA-bølger.

Især Casandra har været meget mikrobølgeoverfølsom, hvilket flere gange har været livstruende for hende. Og det har ført til intense studier af videnskabelige undersøgelser omkring skader på det levende liv, når mobiltelefonen anvendes overalt i samfundet, hvor teleselskaber med regeringernes økonomiske støtte overtager samfundet og jorden mere og mere.

Der tages alt for lidt hensyn til børn og unges meget sårbare hjerner og organismer, som bliver bestrålet dag og nat.

Bogen kan læses og studeres af enhver, og gerne af forældre og personale i vuggestuer, institutioner og skoler.