Lotus Arts Vandbeliver

for drikkevand der giver livsoverskud

 

 

 

 

Transformer of High Fidelity

til afgiftning af menneske og miljø

Drikkevandskvalitet er livskvalitet

Er du træt af kedeligt, dødt og belastet drikkevand?

Får du ikke drukket nok vand, fordi det ikke smager dig?

Vil du have vand, som ikke er domineret af giftrester?

Vil du have vand, som er fri for skadelige bakterier?

Drømmer du om rent vand med stærk livskraft,

vand som er levende, rensende, forfriskende,

vand som giver energi og livsoverskud?

Så er Lotus Arts Vandbeliver noget for dig,

din sundhed, vitalitet og velvære.

Vand og sundhed

Vand er liv og kvaliteten af det vand vi drikker er afgørende for vores energiniveau, velbefindende og sundhed. Men i dag er vandets og naturens livgivende og selvrensende kredsløb forurenet, brudt og svækket med sammenbrud af økosystemer og en stærk svækkelse af sundhed og livskraft til følge.

Vores grundvand bliver mere og mere forgiftet, og postevand er ydermere stresset og livløst vand, som har mistet sin indre spænding og kraft på vejen gennem ledningsnettet, hvor det ikke kan flyde i vandløbenes naturlige bugtende og dermed livsopbyggende bevægelser.

Derved bliver vandet også mere modtageligt for skadelige fremmedstoffer og bakterier. Og vandet vil tappe organismen for energi, frem for at vitalisere, nære og udrense den, som drikkevand er bestemt til.

Lotus Arts Vandbeliver

Vandbeliveren er et kunstværk i optimal vandforbedring, i form af en smuk mundblæst, ægformet glaskande i det gyldne snits mål og med et påsmeltet symbol i ægte guld.

Det tilhørende forseglede glasæg indeholder norsk fjeldkildevand tilført de fire elementer, Jord, Vand, Ild og Lufts livsopbyggende, balancerende og helhedsskabende kræfter.

Dette perfekte vand har en kvalitet, renhed og kraft, som vand fra en uforurenet natur før industrialiseringens tid, og overfører samme høje kvalitet til postevandet i kanden.

Vand med disse egenskaber styrker kropsfunktioner, immunsystem, hydrering og energiniveau og det skal fremfor alt nydes og  kendes på dets virkninger.

Komplet vandbeliver sæt med forseglet glasæg, vitaglas kande og flaske, flaskerenser og korkskive.  Kun 2400 kr.

Enkel, kraftfuld og smuk

Med Lotus Arts’ effektive vandbeliver er det enkelt og let for enhver at fremstille sundt, livs-overskudsgivende drikkevand af en meget høj kvalitet og med stor hydrerende evne.

Naturens bedste og reneste livskræfter i et klassisk tidløst design, hvor skønhed og effektiv vandforbedring går op i en stærk enhed, som taler til enhver og er en fryd for øjet.

Vandbeliveren har en klar, lysende udstråling og giver et dejligt løft til omgivelserne.

Det matchende drikkeglas er ligesom kanden og det forseglede glasæg udviklet og designet af Lotus Arts og mundblæst af dygtige glaskunstnere.

Vandet kan kommes på Lotus Arts’ special-behandlede glasflaske og sættes i køleskab.

Vandbeliveren anbefales også til efterbehandling af vand fra vandautomater, vandafkølere og vandfiltreringsapparater.

Anvendelse og virkninger

Det forseglede glasæg med det højt kvalificerede vand ligger i den specialbehandlede glaskande og virker gennem en svingningsoverførsel ind på postevandet der kommes i vandbeliveren.

Derved optager postevandet i løbet af 20 minutter den høje kvalitet fra vandet i det forseglede æg, og det frigiver samtidig stresstilstande, syntetiske kemikalier og andre ødelæggende informationer.

Således omdannes belastet og forurenet vand til livgivende, struktureret vand med stor indre spænding og et højt indhold af tilgængelig ilt til styrkelse af afgiftning, sundhed, velvære og vitalitet.

Fyldes en halvfyldt kande op med vand er behandlingstiden kortere.

Vandet kan bruges til kolde og varme drikke, til madlavning, og er ideelt til planter og dyr.

Vandet i vandbeliveren kan ikke danne grobund for sygdomsbakterier og kan forblive rent, friskt og drikkeligt, selv ved stuetemperatur i månedsvis.

Bør placeres i skygge og på afstand af elektriske apparater og kilder til mikrobølgestråling.

Undgå opvaskemaskine. Rengør kanden efter behov, og selve ægget kun med lunkent vand.

Vandet fører til mindre tilkalkning af kaffemaskiner og elkedler.

Vandet er meget rensende og effektivt til rengøring, både fysisk og energetisk.

Det vitaliserede vand i glasægget har en effektiv levetid på ca. 2 år ved daglig brug.

Jord

.

Vand

.

De fire elementer

Det højtkvalificerede vand i glasæggets runde former indeholder jordens, vandets, ildens og luftens, æteriske, helhedsskabende livskræfters balancerende virkning ind på sundhed, frugtbarhed og livskvalitet.

 

Ild

.

Luft

.

Vandbeliveren er udviklet for at fremme

Generel sundhed, vitalitet og immunitet, med færre infektioner og lidelser.

Hurtigere og mere stabil hydrering.   Større fysisk og psykisk ydeevne.

Bedre søvn og hvile, og mere vitalitet og overskud til aktiviteter og projekter.

Styrkelse og genopbyggelse af lever, nyrer og andre organer, blod og lymfesystem,
med udrensning af samme for overbelastninger og toksiner.

Forbedret fordøjelse, næringsstofsoptagelse, stofskifte, syre/base balance og afgiftning.

Øget succes med at ændre livsstil og dårlige vaner, reducere skærmtid, og at komme ud af afhængigheder af for eksempel sukker, tobak, medicin og mobiltelefon.

Mere ro og balance, mindre stress og humørsvingninger.

Bedre beskyttelse imod og restituering efter skader fra forgiftninger og skadelig stråling.

Jeg er bare så glad for vandbeliveren, som er
utrolig smuk at se på og har en fantastisk udstråling. Vandet har altid den samme fine friskhed og rene smag, og vandet giver mig fornyet energi og velvære.
Kirsten Lykke

Jeg har set mange forskellige bud på vandforbedring, men aldrig rigtig været imponeret over resultaterne, indtil jeg prøvede vandet fra Lotus Arts vandbeliver. Det er helt klart det bedste og mest energifyldte vand, jeg nogensinde har lavet målinger på, og nu drikker jeg det med fornøjelse og stor tilfredshed hver dag.
Kurt Bertelsen

Civilingeniør

Så frisk og levende og glad vandet er. Jeg er utrolig glad og taknemmelig for det! Jeg har ingen ord for, hvordan jeg elsker den kande og det smukke æg! Vandet er så krystalrent, vidunderligt, kærligt og godt.
Nina Martins

Kunstner

Meget levende og velgørende vand for energi og balance.
Giver også nyt liv til planter og er virksomt mod kalkaflejringer.
Ken Newman

Transformer of High Fidelity

for afgiftning af menneske og miljø

Kunsten i glasset og vandet, som den kommer til udtryk i Lotus Arts’ Vandbeliver, er med Transformer of High Fidelity blevet videreudviklet, til fremme af sundhed igennem en meget dybgående, frisættende og løftende afgiftning på alle planer.

Transformer of High Fidelity er en mundblæst, ægformet, mørkeblå 1 liters beholder, med to ens modsatstillede phi guldsymboler af fem æg i det gyldne snits mål og sekvens, hvor den spidse ender vender nedad, for en mere dynamisk, rensende og afgiftende effekt.

Dette giver en meget dynamisk matrix for glassets og vandets harmoniserende, rensende og livsopbyggende kræfter, og derigennem skabes en  transformerende forbindelse og virkning mellem det mindste og det største, og hele det fysiske og æteriske legeme.

enestående, nyskabende og naturbaseret

Transformeren kan først tages i brug, efter der er drukket vand fra Lotus Arts’ Vandbeliver i en måned, hvorved kroppen og psyken er kommet så meget i balance i jord, vand, ild og luft, at især lever, nyrer, mave, blod og lymfe ikke længere modtager tapning og forgiftninger fra ubehandlet postevand.

Først da er kroppen kommet så meget op i vibration, fra det strukturerede fire element vand, at cellerne kan gå i resonans med Transformeren og dens vand, hvorved fedtvævet kan starte på, at slippe de sygdomsfremkaldende forgiftninger gennem tiden.

Transformeren fyldes med vand fra Vandbeliveren, og den indeholder ligesom Vandbeliveren et forseglet glasæg, med det samme højt kvalificerede og strukturerede vand med de fire elementers intelligente, skabende kræfter.

Den placeres derefter 30 til 50 cm fra kroppen og kropsdelen som ønskes renset, i en time eller mere hver dag, og gerne ved natbordet om natten, med den hensigt at blive renset for skadelige tungmetaller, syntetiske kemikalier, stråling og andet som går imod livet. Det være sig også tunge følelser, tanker og tilstande af mange slags.

Idet brugerens celler vibrerer og resonerer med vandet i Transformer of High Fidelity, som er den reneste modtager og opretholder af de fire elementers balancerende livskræfter, så sker der en udligning mellem de to, og en overførsel af skadelige, livsnedbrydende substanser og tilstande fra brugeren til Transformeren.

Transformerens kosmiske kraft og lys, og de fire elementers balancerende, intelligente virke, muliggør opløsningen af kemiske bindinger i artsfremmede menneskeskabte kemikalier.

Derved kan de uskadeliggøres og returneres til deres oprindelige bestanddele og skabelse i de fire elementer, og sandheden om hvordan de skal arbejde for livet på jorden.

Transformeren har en adaptogen virkning, idet den tilpasser sig brugerens tilstand og behov.

Den virker også ved at rense rum for tunge energier, og kan være til stor hjælp i den terapeutiske praksis.

Transformer of High Fidelity

Pris: 2100 kr.

 

Vandet i Transformeren må ikke drikkes.

Vandet bør udskiftes hver dag for fuldt udbytte af Transformeren.

Vandet kan hældes i håndvasken, men bedst ud på græs og jord.

For optimal virkning anbefales det at drikke rigeligt med vand fra Vandbeliveren

suppleret med Lotus Arts olier og en plantebaseret kost.

Retningslinjerne for vedligehold af Vandbeliveren gælder også for Transformeren.